Det siger vores kunder om Jublo

Det siger vores kunder om Jublo

Finn L. & Davidsen ApS:

“Vi har fået et værktøj, som har gjort dialogen med kunderne langt nemmere og det har tilmed givet et markant højere serviceniveau”

MIH VVS ApS:

“Med Jublo har vi fået et forbedret og systematiseret workflow. Alle ordre ligger nu i ét system, og intet bliver glemt. Vi sparer både tid og penge”

Schyberg VVS Entreprise:

“Det er et enormt godt arbejdsredskab fordi alle folk lever forskelligt og på forskellige tidspunkter af døgnet. Nogle er bedst om morgen og nogle er bedst om natten”

Hør hvad vores kunder siger

Schyberg VVS Entreprise

Schyberg VVS Entreprise løser opgaver inden for vand, varme og sanitet i København og omegn, og har gjort det i mere end 30 år. Ønsket har altid været at være i tæt dialog med kunderne, for at opnå det bedste samarbejde og yde service i højeste kvalitet.

Herunder kan du læse hvilke fordele Jublo har givet Schyberg.

Et af kerneområderne hos Schyberg VVS er God kommunikation. Derfor er Jublo det ideelle værktøj for virksomheden, fordi det hjælper dem med at skabe et bedre overblik over alle opgaverne, og i sidste ende giver den mest effektive kommunikation med kunderne.

For Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS, er oplevelsen at Jublos Tilbuds-modul er en hjælpende hånd i dagligdagen, når arbejdet skal planlægges. Han slipper for at bruge alt for meget tid på at lave aftaler med kunden over telefonen i løbet af dagen, men kan i stedet gøre det online, når tiden er der.

Ønsket om at bevare den gode og effektive kommunikation kan i højere grad opfyldes, når de slipper for at telefonen ringer hvert 5. minut. Ulempen ved en masse opkald er først og fremmest at kunderne ofte ringer forgæves, fordi der enten er optaget eller opkaldet er foretaget uden for telefontid.

Derudover kommer risikoen for at miste eller glemme oplysninger, fordi opkaldende ofte modtages mens andre opgaver løses.

”Jeg har før prøvet at skrive detaljer på en opgave ned på en lap papir, mens jeg havde kunden i røret. Når jeg så skulle sammensætte et tilbud senere, havde jeg mistet sedlen” – Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS

Når Eddie sætter sig foran computeren om eftermiddagen, har han tid til at danne sig et overblik over alle de indkomne mails med bl.a. forespørgsler på tilbud. Han bliver ikke forstyrret af andre opgaver og al information er samlet i systemet, så han let kan besvare forespørgslerne inden for kort tid og komme med et passende tilbud til kunden. Når kunderne accepterer tilbuddet, kan de i samme omgang booke en tid til at få opgaven løst.

”Det er et enormt godt arbejdsredskab fordi alle folk lever forskelligt og på forskellige tidspunkter af døgnet. Nogle er bedst om morgen og nogle er bedst om natten. Der er flere og flere folk der godt kan lide at de kan skrive ind, når de har tid. På den måde skal de ikke tilpasse deres hverdag til specifikke åbningstider” – Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS

Når kommunikationen med kunderne foregår på en overskuelig måde, sker der langt færre misforståelser om aftaler fordi alt foreligger på skrift.

Telefonen er dog stadig åben; dels fordi den online løsning kræver tilvænning for kunderne, og dels fordi nogle forespørgsler kræver mere akut handling end andre. Ved et opkald kan Eddie hurtigt identificere om der er tale om et problem, hvor der er behov for en telefonsamtale, eller om kunden blot kan opfordres til at lave en forespørgsel via hjemmesiden.

Hos Schyberg sætter de dog overordnet pris på, at de i langt højere grad kan bruge tiden mere fornuftig uden for megen spildtid.

”Det er genialt at man ikke skal bruge tid på først at køre til kunden for at se, hvad problemet er. Der bruger man hurtigt en time på at snakke. Så skal man tilbage til kontoret for at sammensætte et tilbud, som så skal sendes retur til kunden. Derefter skal kunden så acceptere tilbuddet og først der, kan man finde en dag. Der bliver hurtigt brugt en masse tid på en opgave, som egentlig kunne være klaret hurtigere” – Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS

Eddie ser en stor fordel fordi det er tidsbesparende for alle parter, både for virksomheden og for kunderne. Han er derfor også sikker på at digitaliseringen af branchen kun vil vokse i fremtiden. Han er glad for, at de hos Schyberg allerede er med på moden, da det gør hele arbejdsdagen langt mere overskuelig.

MIH Fjernvarme

Herunder kan du læse hvilke fordele Jublo har givet MIH Fjernvarme.

Effektive arbejdsgange og simpel kommunikation gør arbejdet nemmere for de administrative medarbejdere og ikke mindst svendene ude i marken. Blandt Jublos største kunder finder vi MIH Fjernvarme, der i den grad må siges at være nogle af branchens digitale frontløbere. MIH Fjernvarme har længe sagt ’nej tak’ til papirer og langsomme forretningsgange.

Vi har i lang tid været elektroniske og har haft som mål at fjerne al papirgang, hele tiden opsøge systemer, som kunne systematisere og forenkle vores processer. Ligeledes har det været et krav, at svendene skulle være mere selvkørende. Vi ledte blandt flere løsninger og faldt for den løsning som Jublo har udviklet” fortæller Rasmus Bork-Nielsen, ejer af MIH Fjernvarme.

Alle snakker om digitalisering og teknologiens muligheder. Men er det rigtigt, hvad de siger? Kan man få så store fordele, som man taler om? For MIH Fjernvarme betyder den simple digitalisering, at de nu arbejder langt smartere end førhen. Brugen af Jublo giver dem muligheden for at flytte pengene fra administration over til investering i vækst.

Rasmus Bork-Nielsen konkluderer: ”Med Jublo har vi fået et forbedret og systematiseret workflow. Alle ordre ligger nu i ét system, og intet bliver glemt. Vi sparer både tid og penge

For Rasmus ligger en af de helt afgørende forskelle, ved brugen af Jublo, hos svendene: “Vi kan oprette tilbud, når vi står ude ved kunden. Men mere interessant er, at svendene får nemmere ved at sælge ekstra. Kunderne har nemmere ved at sige ’Nej tak’ over e-mail end ansigt til ansigt

Han supplerer:

Vi så hurtigt fordelen i, at vores svende selv kunne oprette tilbud i Jublo, når de fysisk var ude ved kunden. Det gør to ting: den ene er, at opgaven ikke først skal skrives ind i ét system, sendes til kontoret for så at blive lavet til et tilbud og sendt til kunden. Det andet er, at vores svende nemt kan sælge ekstra til kunderne, fordi de har overblik over alle delene til opgaven, når de står derude og nemt kan vise kunden mulighederne” siger Rasmus smilende.

Jublo er i al sin enkelthed en simpel digitalisering af al kommunikation mellem håndværkere og deres kunder. En online-platform som alle håndværkere burde drage nytte af i dag. Jublos platform er lavet med det formål, at investeringen i systemet hurtigt blive tjent hjem igen, og derfor er Jublo billig på den gode måde.

Poul Sejr Nielsen

”Jublo har givet os mere tid til andre arbejdsopgaver og mindre administration. Før forsvandt vores mails i en bunke. Nu ligger det hele samlet i Jublo.”
– Mikkel Gulbæk – Direktør i Poul Sejr Nielsen El

Poul Sejr Nielsen er med sine 230 ansatte en af Nordsjællands største teknikentreprenører. Virksomheden løser en bred vifte af opgaver inden for EL, VVS og ventilation til energioptimering og vedvarende energi.

I 2018 indgik Poul Sejr Nielsen og Jublo et samarbejde om et skræddersyet sagsstyringssystem. Fire år efter har firmaet opnået overblik over kommunikation og tilbud, mindre administrativ arbejdstid og nemmere arbejdsgange for medarbejderne ude i marken, og det er noget, som kan mærkes i virksomheden:

”Med Jublo er det blevet meget nemmere for os. Tidligere bestod kommunikationen af papirdokumenter og mails, som nemt forsvandt i en bunke. Når man bruger Jublo, så har vi al juridisk samlet ét sted. Vi deler filer og mapper med kunden og eventuelt underentreprenør. Det er en platform for at få samlet det hele, som gerne skulle beskytte os, vores kunder og underentreprenører.” Mikkel Gulbæk, direktør i Poul Sejr Nielsen El.

Herunder kan du læse hvilke fordele Jublo har givet Poul Sejr Nielsen.

Når Mikkel Gulbæk i dag skal have et overblik over de tilbud, der er sendt, logger han ind i Jublo, hvor han får et samlet overblik over alle opgaver og tilbud. Det er nemt og sparer ham for administrativ arbejdstid. Tidligere var arbejdsgangen mere besværlig, da tilbuddene skulle findes i Excel-filer i forskellige mapper.

Jublo har også medvirket til, at det nu er lettere at hjælpe hinanden. Med Mikkel Gulbæks rettigheder som administrator i Jublo, kan han holde øje med, om en kunde har skrevet, og at der bliver fulgt op på sagen. På den måde sikrer man, at der altid bliver fulgt op og alle kan følge sagens udvikling fra start til slut.

Tidligere var firmaet afhængige af, at den enkelte medarbejder fik sendt den korrekte dokumentation med, og her kunne der let opstå twister omkring forståelse og tilbud.

I dag køres tilbuddene digitalt via Jublo for at sikre, at grundlaget er afstemt korrekt. Alle medarbejdere følger den samme skræddersyet skabelon, og alle har indblik i, hvad der er aftalt. Det har mindsket risikoen for misforståelser og uklare aftaler.

”Det er nemmere for vores folk. Tidligere sad de med Excel-ark og med alles tilbud. Når de logger ind er det deres profil og deres egne filtre, der er sat op i Jublo. Den enkelte skal ikke sidde og filtrere en masse fra for at finde sine egne ting. Nu er der en direkte adgang til ens egne ting – hvilke tilbud er vundet, og hvilke er tabt. Vi har mulighed for at styre statisk på, hvordan det går. Jublo er et styringsredskab og et hjælpemiddel for os.”

Samarbejdet mellem Poul Sejr Nielsen og Jublo har været en rejse, hvor begge parter har taget aktiv del i udviklingen. Den løbende sparring og faste møder i opstartsfasen har resulteret i, at firmaet i dag står med et program, der hjælper dem på flere planer:

  • Administrativ aflastning
  • Ensartede arbejdsgange for folkene ude i marken
  • Et ensartet tilbudsflow for kunder og underentreprenører.

”Samarbejdet har været fantastisk og rejsen derhen har været oplevelsen værd. I lyttede til os, og vi har løbende haft den personlige kontakt med Jublo, hvilket er vigtigt i den digitaliserede verden. I står klar til at hjælpe og jeg kan ringe, når jeg har behov for det – og dét er vigtig service.”

Holbæk Køl

Kortere administrationstid, overblik og effektivisering af arbejdsgange er blot nogle af de fordele, som Holbæk Køl har opnået ved at bruge Jublo. Vi har været en tur forbi virksomheden for at høre Per Andersen, ejer af Holbæk Køl, og overmontør Lars Jønsson, hvad de har fået ud af samarbejdet med Jublo.

Herunder kan du læse hvilke fordele Jublo har givet Holbæk Køl.

Arbejdet med servicekontrakter er et af de områder, hvor virksomheden har opnået størst effekt siden de begyndte at arbejde med Jublo.

Tidligere når de skulle oprette en kontrakt sad Per og Lars manuelt og tastede al data ind i et ark. I dag er arbejdstiden effektiviseret, og hvor det før kunne tage 10 minutter, tager det i dag i gennemsnit 2 min. at oprette en servicekontrakt, og det er noget, som de kan mærke på arbejdskraften og effektiviteten:

”Det har frigivet nogle ressourcer, som vi kan bruge andre steder. Vi får nu brugt tiden bedre og har tid til at sælge mere og besøge nye kunder.” Per Andersen

Ud over tidsbesparelsen har det også givet firmaet et bedre overblik. Alt de skal gøre er at logge ind i Jublo, hvor de har en samlet oversigt over alle tilbud, servicekontrakter og sager. Det giver ensartet arbejdsgange og medvirker til, at der ikke er nogle sager, der bliver overset.

Et andet område, hvor virksomheden har oplevet en markant tidsbesparelse, er brugen af tilbudsmodulet i Jublo.

Når Per Andersen i dag skal oprette et tilbud, sker det enten ved at en kunde kontakter dem, eller at de ude på en lokation ser på en opgave, og derefter opretter tilbuddet i Jublo. Tilbuddet sendes digitalt til kunden, kunden accepterer digitalt, og så er det bare at aftale tidspunkt for udførelsen af opgaven.

I forbindelse med et tilbud modtager kunden også en notifikation på mail om, at tilbuddet afventer og ved servicekontrakter modtager kunden en mail om, at det nu er tid til service. På den måde er en stor del af virksomhedens arbejdsgange blevet automatiseret, og de ansatte slipper for at skulle holde styr på hvilke tilbud, der afventer, og hvor der skal køres service.

Per Andersen tilføjer, at Jublos rating-modul også er en fordel for den interne sparring i virksomheden. Når en sag er afsluttet modtager kunden en automatisk mail, hvor de kan rate udførelsen af opgaven. Ratingsystemet bruges internt til at effektivisere og se, hvor de kan sætte ekstra ind, og hvad de gør særlig godt ude ved kunderne. På den måde kan de ansatte sparre og lære af hinanden og virksomheden kan sigte mod bedre service og større kundetilfredshed.

Gennem deres ordresystem fik Holbæk Køl kendskab til Jublo. Et vigtigt kriterie for virksomheden var, at Jublo skulle være brugervenligt og give overblik. Med Jublo skulle de sikre, at alle servicekontrakter blev
digitale og tilbud blev registreret korrekt. Det galt alt fra tilbudsanmodninger til registreringen af tilbud, der er vundet og tabt. I 2020 startede samarbejdet op, og med løbende dialoger og statusmøder blev de ansatte hurtigt fortrolige med Jublo.

”Boardingprocessen er vigtigt ved et system som Jublo. Vi skulle selvfølgelig sætte ressourcer af til det, og I kunne tilbyde support og ugentlige statusmøder, som gjorde at vi stille og roligt blev fortrolige med programmet og hen ad vejen selvkørende.”

”I dag ringer vi stadig ind, hvis der er brug for hjælp eller ønsker til programmet. Det gode ved Jublo er, at det ikke skal igennem en masse processer og viderestilling for at man får den hjælp, man ønsker. Og det er noget, vi vægter højt.” Per Andersen.

  • Holbæk Køl er en virksomhed på 14 ansatte, der håndterer alt inden for køl og frost til aircondition og klimaanlæg.
  • Virksomheden bruger Jublo til kommunikation med kunder, overblik over servicekontrakter og tilbud til både privatkunder og erhverv.
  • Med Jublo har virksomheden fået frigivet en masse ressourcer til opgaver, der giver mere værdi. De får tid til at sælge mere og besøge nye kunder.
  • De har opnået et samlet overblik over tilbud. Hvilke er vundet og hvilke er tabt?
  • Servicekontrakterne for private og erhverv er blevet digitaliseret.
  • Jublo har givet Holbæk Køl en betragtelig tidsændring på både tilbud og servicekontrakter.

Kundecase VVS-Plus

”For mig handler Jublo om god kundeservice. Og det handler om en proces der sikrer, at der er en god struktur til at indfri en god kundeservice.” Louise Houengaard.

FLD og VVS-Plus har været med på Jublo-rejsen helt fra start. I et interview med Marketing- og udviklingschef Louise Houengaard fortæller hun om tankerne bag samarbejdet, og hvilket ønsker de havde til kommunikationsportalen Jublo.

For fem år siden opstod tankerne til det der senere hen skulle blive til VVS-Plus. I FLD begyndte man at brainstorme med Jublo, om hvordan man kunne optimere og modernisere håndværkerbranchen. Kernefokus var at få en bedre kundeservice ud mod privatforbrugeren. Men hvordan kunne man det?

”Vi havde nogle bekymringer omkring det med at skulle arbejde med IT i en håndværkerbranche. Håndværkerbranchen har længe haft et ry for at være konservativ. Hvorfor skal der gå så lang tid, før man får et tilbud? Hvorfor kan kunden ikke booke tid? Og hvorfor skal man ikke vide, hvornår håndværkeren kommer?

Så tanken bag startede med: Hvad er kriterierne for god kundeservice? Her fandt vi hurtigt frem til kernen i VVS-Plus: Nemlig kommunikationen mellem håndværker og kunde. At man skal kunne kommunikere sammen 24-7 og booke en håndværker, når man har tid. Det var vores ønske og processen ind i Jublo.” Louise Houengaard.

I Jublo skal man ikke sidde og lede efter oplysninger, da al kommunikation ligger samlet ét sted. Både kunde og montør er klædt på og ved, hvad der er aftalt. Begge parter kan nemt sende beskeder til hinanden og dele dokumenter. Det er ligetil og sparrer montøren for administrativ arbejdstid.

Dertil kan kunden booke en montør direkte i montørens kalender, når det passer begge parter. Det gør at systemet er fleksibelt for både kunde og montør. Man skal ikke ringe og maile frem og tilbage for at få en aftale med en montør.

Via Jublo har kunden adgang til montørens kalender 24-7 og kan se, hvornår montøren har tid. Når kunden har booket tid, er det blot at vente på en bekræftelse fra montøren.

”Jublo skiller sig ud ved at have hele kalenderflowet. Der findes mange kommunikationsværktøjer, men ikke et værktøj, hvor virksomheden kan servicere kunden med god kundeservice 24-7 – og det kan Jublo”. Uddyber Louise Houengaard.

I Jublo kan man også hente priser ind fra Klarpris. Det sikrer, at det altid er den billigste pris på produkterne, når der skal oprettes tilbud. Montøren slipper for at sidde og skulle matche priser, og samtidig reduceres den administrativ arbejdstid. Via tilbudsmodulet søges produkterne frem, tilbuddet oprettes og med et enkelt klik sendes tilbuddet til digital accept hos kunden.

”Økonomidelen bliver en del af kommunikationsdelen, som er en del af flowet mod en god kundeservice. Hvilket jeg synes, er nogle vigtige og stærke parametre.”

Styrken i samarbejdet mellem VVS-Plus og Jublo er kommunikationen og den gensidige respekt. Begge parter vil hinanden, kan sparre sammen og gøre hinanden bedre:
”Jeg kan godt lide nærheden. At vi vil hinanden det godt og ikke mindst udviklingen i samarbejdet. Det er ikke fast og stationært. Vi har drømme sammen om at gøre det bedre – hver for sig og med hinanden og dét har gjort det til en spændende proces.”

Med Jublo har VVS-Plus skabt en helt ny trend i en ellers konservativ branche, hvilket har været skelsættende for, hvordan man i dag og fremadrettet handler som håndværker. På den måde har samarbejdet været med til at sætte nye standarder for en branche, der ikke har turde ryste posen i mange år.

”Jublo er et godt kommunikationsværktøj. Det samler alle tingene, og det giver en god kundeservice. Jublo er byggestenene for den retning vi har i dag og er et omdrejningspunkt i VVS-Plus. Jeg ville ikke kunne undvære det.”

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.