Aftalesedler

Aftalesedler

Du sender din kunde et tilbud, som kunden accepterer, men pludselig kommer der noget ekstra arbejde – det er noget alle kender til. Med Jublo kan du oprette aftalesedler på ekstra arbejde. Via Jublo sender du aftalesedlen til accept, og kunden accepterer digitalt. Dermed er ingen er i tvivl om, hvad der er aftalt. Herudover holder Jublo styr på økonomien på hele det samlede tilbud.

Giv dine kunder gennemsigtighed – også på ekstra arbejde

Via Jublo kan du sende aftalesedler på samme måde, som du sender tilbud. Udfyld enten manuelt eller via dine styklister og produktpakker hvad det ekstra arbejdet består i, og send det derefter til digital accept ved kunden. Jublo sørger herefter for automatisk opfølgning. Du kan sende alle de aftalesedler, du vil på en eksisterende sag, og Jublo samler økonomien på alle tilbud og aftalesedler, så ingen er i tvivl om, hvad der er aftalt.

Hvad betyder det for dig?

Gennemsigtighed og information er vigtigt at give dine kunder. Det hele er meget nemmere, når alle ved, hvad der er aftalt og alle aftalesedler, du sender, passer til din virksomheds grafiske identitet. Med Jublo aftalesedler har du dermed et godt overblik over økonomien.

Du slipper for en masse unødvendige opkald omkring ekstra arbejde, og dine kunder kan sidde derhjemme om aftenen og acceptere dem.

Hvad betyder det for dine kunder?

Dine kunder er vilde med gennemsigtighed: hvad er det præcist, der er aftalt? Hvor stor er den samlede enteprisesum? og meget mere. Dine kunder kan ligeledes sende billeder og anden dokumentation til ekstra arbejde, ligesom I kan sende det til kunden. Ingen er i tvivl om, hvad der er aftalt.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.