Scalepoint

Scalepoint

Med integrationen til Scalepoint opretter vi automatisk dine forsikringssager i dit ordrestyringssystem. Du kan også automatisk sende en SMS til kunden, om at I nu har overtaget sagen fra forsikringsselskabet – helt automatisk naturligvis.

Få Jublo til at oprette dine Scalepoint sager – helt automatisk

Med Jublos integration til Scalepoint sender Scalepoint sagen direkte ind i Jublo, og med et enkelt klik kan du overføre den til dit ordrestyringssystem. Når sagen oprettes, kan vi også sende en SMS eller e-mail til forsikringstager om, at I har modtaget sagen fra forsikringsselskabet. Her kan I også forklare kunden det videre forløb.

Hvad betyder det for dig?

Sæt dine Scalepoint på autopilot. Tilgængelighed, kommunikation og tilbagemeldinger er vigtige elementer, når man ser på forsikringssager. Forsikringstager har behov for hurtig tilbagemelding og at kunne føle sig tryg i forløbet. Når du benytter Jublo Scalepoint integration, er du sikker på, at forsikringstager altid er informeret om forløbet.

Hvad betyder det for dine kunder?

Dine kunder som med Scalepoint er forsikringstagere, står som regel i en uvant og usikker situation. Derfor er det vigtigt, at de føler sig godt informeret. Hvor langt er sagen? Hvad er aftalt? osv. Med Jublos Scalepoint integration sikrer du, at forsikringstager altid er fuldt informeret, og at de kan følge sagen ved dig. I kan ligeledes udveksle billeder, plantegninger og andet dokumentation direkte via Jublo platformen.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.