Rating

Rating

Når opgaven er afsluttet, har dine kunder mulighed for at rate udførelsen af opgaven. I ratingmodulet kan du få et overblik over alle dine ratinger.

Lad kunderne vurdere dig efter hver opgave

Målemetoden er NPS (Net Promoter Score) og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundeloyalitet.

Når modulet er aktiveret, opfordres dine kunder automatisk til at besvare et spørgsmål, der kan fortælle dig, hvor tilfredse de er med det udførte arbejde.

Kunderne modtager samtidig en faktura fra dig via Jublos system, der også sørger for at indsamle svarene på spørgsmålet og opdatere scoreren.

Hvad betyder det for dig?

Du har sikkert en del loyale kunder, der bliver ved med at købe ydelser af dig og endnu vigtigere, anbefaler din virksomhed til deres netværk.
Disse kunder er med til at styrke din virksomheds ry, og nu kan du opfange disse anbefalinger og bruge dem internt i virksomheden.

Efter hver opgave kan du få en tilbagemelding på kundens oplevelse. Her kan du selv vælge, hvor tilbagemeldingen skal offentliggøres, da den som udgangspunkt kun ligger tilgængeligt inde i systemet.

Du kan samtidig begynde at måle på dine medarbejdere internt og herigennem få en fornemmelse af, hvilke opgaver I måske skal blive bedre til at håndtere og løse.

Hvad betyder det for dine kunder?

Ved at få gode anmeldelser kan I let bruge jeres score til at vise nye kunder, hvor stor tilfredshed der tidligere har været med det arbejde, der udføres af jeres virksomhed. Hertil kan I vise, hvor mange der vil anbefale deres netværk at benytte jeres virksomhed. Det kunne bl.a. fremgå af jeres hjemmeside eller andre relevante steder, hvor I ønsker at fremhæve vurderingerne.

For nye kunder kan der ligge en del troværdighed i, at andre har været glade for jeres arbejde. Det kan være en afgørende faktor, når de skal vælge dig frem for en anden håndværker.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.