INTEGRATIONS­PARTNERE

Jublo integrerer naturligvis til en række udbydere af relevante it-værktøjer til håndværkere.

Integrations­partnere

KlarPris

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen.
Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider hver gang du handler. Se alt i netto-priser med markedets smarteste indkøbsalgoritme.

Lundberg Data

Lundberg Data er forhandler af store og små it-løsninger. De er certificeret partner for Microsoft, men samarbejder også med andre firmaer, der har udviklet løsninger til gavn for håndværksbranchen. De udvikler selv for at sikre, at håndværkere får lige præcis det, de har brug for.

Minuba

Minuba – online fakturering og ordrestyring.
Minuba er det fortrukne system til fakturering og ordrestyring for alle i håndværks- og servicebranchen. Tilbud, ordrer, grossister, materialer, dokumentation og kvalitetssikring er samlet ét sted og du kan fakturere dine kunder, mens du er på farten! Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt og spar tid.

Smartday

Smartday er optimalt for dig, der har medarbejdere på farten. De kan slippe for at skrive tids- og materialeforbrug på ulæselige lapper og i stedet lave deres registrering direkte på deres smartphone. Derudover kan de oprette en ordre til kunderne imens de er ude hos dem. For virksomhedslederen giver det et bedre overblik over udviklingen i forretningen.

Ordrestyring

Ordrestyring.dk er udviklet til håndværksvirksomheder, som gerne vil have styr på økonomien hele vejen gennem workflowet.
I Ordrestyring kan du oprette og sende tilbud, ordrer og fakturaer samt registrere time- og materialeforbrug på hver enkelt opgave. Du har altid det fulde overblik over både økonomi og opgaver.

Er du vores nye integrationspartner?

Vi søger altid seriøse samarbejdspartnere, der gennem sine produkter eller services bidrager til en forbedret og mere effektiv drift hos kunderne.

Udfyld nedenstående formular og vi tager kontakt.