CRM

CRM

Med Jublo CRM får du fuld kontrol over dine kunderelationer. Vores CRM-system samler al vigtig information om kunden ét sted, hvilket medfører bedre samarbejde mellem afdelinger og kollegaer og mindre administrativt arbejde. Et CRM-system er et godt værktøj til at skabe overblik for kunde og kundens medarbejdere, da al relevant information om virksomheden er samlet ét sted.

Hvad er Jublo CRM?

Med Jublo CRM får du fuld kontrol over dine kunderelationer. Vores CRM-system samler al vigtig information om kunden ét sted. Det betyder bedre samarbejde mellem afdelinger og kollegaer, samt mindre administration. Et CRM-system er godt værktøj til, at afdelinger og medarbejdere kan fokusere på at opbygge relationer og bevare overblikket i stedet for at skulle lede efter vigtige informationer forskellige steder.

Hvad betyder det for dig?

Med den rette kundeinformation samlet ét sted har du det perfekte værktøj til at øge salget i din virksomhed. Det giver en unik indsigt i din kundedata og genererer en masse viden, der gør dig klogere på dine kunders adfærd og behov. Indsigten gør, at man nemmere kan se hvilke kunder, der har størst profitpotentiale. Dermed kan ressourcerne bruges der, hvor der er størst mulighed for indtjening.
Med Jublo-CRM kan alle relevante medarbejdere få indsigt i alle sager, tilbud og henvendelser, fordi alle dokumenter, møder, noter, tilbud og andre vigtige oplysninger er samlet ét sted. Indsatsen kan koordineres nemmere, så der ikke sker dobbelt arbejde og forvirring om, hvad der er aftalt. Ved at samle informationen ét sted minimerer man også at data tabes. Når al vigtig data og oplysninger er samlet korrekt ét sted, giver det mulighed for at generere rapporter ud fra kundedata. Det kan være salgsmuligheder, pipelinestyring og salgsperformance.

Hvad betyder det for dine kunder?

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.