SMS

SMS

For din virksomhed er det fordelagtigt at have et system som Jublo tilknyttet, da det imødekommer at jeres kunder skal bruge unødig til på at huske detaljerne på en opgave.

Jublo hjælper med at huske alle detaljer, og det er samtidig muligt være proaktiv og udsende en påmindelse til kunderne om eks. tidspunkt for en opgave dagen før.

Lad kunderne vurdere dig efter hver opgave.

Målemetoden er NPS (Net Promoter Score) og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundeloyalitet.

Når modulet er aktiveret, opfordres dine kunder automatisk til at besvare et spørgsmål, der kan fortælle dig, hvor tilfredse de er med det udførte arbejde.

Kunderne modtager samtidig en faktura fra dig via Jublos system, der også sørger for at indsamle svarene på spørgsmålet og opdatere scoreren.

Hvad betyder det for dig?

Du har sikkert en del loyale kunder, der bliver ved med at købe ydelser af dig, og endnu vigtigere, anbefaler din virksomhed til deres netværk.
Disse kunder er med til at styrke din virksomheds ry gennem mund til mund metoden – og nu kan du opfange disse anbefalinger og bruge dem internt i virksomheden.

Efter hver opgave kan du få en tilbagemelding på kundens oplevelsen, som du selv kan vælge, hvor skal offentliggøres, da den som udgangspunkt kun ligger tilgængeligt inde i systemet.

Du kan samtidig begynde at måle på dine medarbejdere internt og muligvis finde ”huller i osten” ift., hvilke opgaver I måske skal blive bedre til.

Hvad betyder det for dine kunder?

Ved at få gode anmeldelser, kan I let bruge jeres score til at vise nye kunder, hvor stor tilfredshed der tidligere har været, og tilmed, hvor mange der vil anbefale deres netværk at benytte jeres virksomhed – Det kunne være på jeres hjemmeside eller andre steder, hvor I ønsker at fremhæve vurderingerne.

For nye kunder kan der ligge en del troværdighed i at andre har været glade for jeres arbejde, og det kan være en afgørende faktor, når de skal vælge dig frem for en anden håndværker.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.