Under­leverandør

Under­leverandør

Kender du det, at man rigtig gerne vil have en status fra sine underleverandører? Hvor langt er de? Har de taget nogle billeder? Har de lavet kvalitetssikring? Var kunden tilfreds med det, der blev leveret?

Med Jublo Underleverandør kan du hurtigt og nemt få overblik over dine underleverandører og jeres samarbejde.

Del sager med dine underleverandører

At dele sager med sine underleverandører er en situation, som alle håndværkere kender.

Det har vi nu lavet en løsning på med Jublo Underleverandør. Her kan du med et enkelt klik sende en sag til en samarbejdspartner, og når denne har accepteret den, kan I begge nemt følge med i sagen. I kan sende billeder til hinanden og dele relevante dokumenter inde på sagen.

Har du flere underleverandører på den samme sag, kan du selvfølgelig nemt dele den med flere.

ALLE kan samarbejde med Jublo. Har firmaerne, du gerne vil dele sager med, ikke en Jublo konto, opretter vi en GRATIS konto til dem.

Hvad betyder det for dig?

At dele sager med dine underleverandører via Jublo giver et fantastisk overblik. Hvor langt er underleverandøren med en specifik sag? Har de taget nogle billeder? Og har de uploadet andre former for dokumentation? Alt er samlet på sagen i Jublo.

Via Jublo kan du også kommunikere internt med dine underleverandører.

Hvad betyder det for dine underleverandører?

Når dine underleverandører modtager sager fra dig, kan de acceptere dem med et enkelt klik, og med det samme har de adgang til alt dokumentation på sagen, som du har valgt at dele. De kan nemt uploade billeder, stille spørgsmål og meget andet. Herudover kan din underleverandør med et enkelt klik overføre sagen til deres ordrestyringssystem, så status, billeder og meget andet helt automatisk bliver sendt til dig.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.