Tilbud

Tilbud

Jublo Tilbud kan spare både dig og kunden for unødig spildtid. Du kan let modtage forespørgsler på tilbud direkte på din hjemmeside. Du kan behandle forespørgslen, når du har tid, og du undgår at glemme detaljer, da al information ligger samlet.

Du kan lave tilbuddene direkte ud fra dine egne styklister i Jublo, og når tilbuddet er sendt, kan du sætte Jublo til at følge tilbuddet.

Med Jublo tilbud kan du bygge vores tilbudsformular ind på din hjemmeside

Flere og flere kunder er vant til at bestille deres varer online, fordi det er enormt tidsbesparende. Det er hele 80 %, der fravælger virksomheder, som ikke er digitaliserede.

I Jublo handler det om at gøre håndværkeren mere tilgængelig, og derfor skal det være nemt for kunderne at lave forespørgsler på tilbud, lige når det passer dem.

Hvad betyder det for dig?

Funktionen indsættes direkte på din hjemmeside, så kunderne kan lave forespørgsler døgnet rundt.

Forespørgsler sendes direkte til dit eget sagssystem, og gør det nemt for kunden at acceptere og booke tidspunkt for opgaven.

Med automatisk opfølgning på tilbud slipper du for selv at huske på, hvornår der er sendt beskeder ud til kunden.

Hvad betyder det for dine kunder?

Gennem Jublo kan du som håndværker sende et tilbud på en opgave fra mobilen, tablet eller computer baseret på kundens forespørgsel. Det er herfra muligt for kunden at kommentere direkte på sagen og acceptere tilbuddet. Fordelen er, at tilbuddet kan sammensættes ud fra jeres pakkeshop, hvis modulet er aktiveret.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.