Pipelinestyring

Pipeline­styring

Hvor mange tilbud er sendt, og hvor mange er afvist? Kort sagt kan du styre hele din tilbudspipeline. Du kan sætte værdier, forventet lukkeprocent og meget mere.

Hold styr på dine Pipeline med Jublo

Uanset om du driver en virksomhed eller arbejder som en del af et salgsteam, er det afgørende at vide, hvordan du får mest ud af din salgspipeline. Som en intuitiv måde at styre din salgsproces og vinde flere tilbud på, er dine pipeline i høj grad en livline, når det kommer til din virksomheds sundhed. Med det rigtige værktøj og know-how er en succesfuld pipelinestyring muligt for alle.

Hvad betyder det for dig?

Med Jublo Pipelinestyring får du mulighed for at forudsige fremtidige indtægter og analysere salgsprocessen samtidig med at du identificerer svage punkter i din salgscyklus. Du får indsigt i virksomhedens salgsnedgang og salgsvækst. Hertil er der mulighed for at pensle det ud i kundetyper, sælge afdelinger og meget mere. Med det rigtige værktøj kan pipelinestyring automatiseres. Det giver mindre administrativt arbejde til medarbejderne og et mere ensartet arbejdsflow. En administreret pipeline giver dig klar indsigt i, hvor godt din salgsproces fungerer, og hvor effektive forbedringer, der kan foretages.

Hvad betyder det for dine kunder?

Virksomheden kan få en strømlinet salgsorganisation, hvor pipelinestyringen er automatiseret og i proces. Med pipelinestyringen giver det virksomheden mere tid til kunderelationer. Vores og ikke mindst vores kunders erfaring er, at det øger salget.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.