Branding

Branding

Som basisbruger har du mulighed for at få lavet skræddersyet notifikationer til dine kunder, som matcher din virksomheds grafiske identitet. Med udgangspunkt i jeres designguide indsætter vi logo og de korrekte farver, så dit brand fremgår af din Jublo-side og dine kunder kan genkende din virksomheds grafiske identitet, når de modtager mails fra dig.

Skab genkendelighed for dine kunder

Med vores brandede notifikationer skaber du genkendelig hos dine kunder.

Hvad betyder det for dig?

Du har sikkert en del loyale kunder, der bliver ved med at købe ydelser af dig, og endnu vigtigere, anbefaler din virksomhed til deres netværk.
Disse kunder er med til at styrke din virksomheds ry gennem mund til mund metoden – og nu kan du opfange disse anbefalinger og bruge dem internt i virksomheden.

Efter hver opgave kan du få en tilbagemelding på kundens oplevelsen, som du selv kan vælge, hvor skal offentliggøres, da den som udgangspunkt kun ligger tilgængeligt inde i systemet.

Du kan samtidig begynde at måle på dine medarbejdere internt og muligvis finde ”huller i osten” ift., hvilke opgaver I måske skal blive bedre til.

Hvad betyder det for dine kunder?

Ved at få gode anmeldelser, kan I let bruge jeres score til at vise nye kunder, hvor stor tilfredshed der tidligere har været, og tilmed, hvor mange der vil anbefale deres netværk at benytte jeres virksomhed – Det kunne være på jeres hjemmeside eller andre steder, hvor I ønsker at fremhæve vurderingerne.

For nye kunder kan der ligge en del troværdighed i at andre har været glade for jeres arbejde, og det kan være en afgørende faktor, når de skal vælge dig frem for en anden håndværker.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.