Rapporter

Rapporter

Rapporter er alfa og omega i et system som Jublo. Vi har flere standardrapporter, men skulle du have et ønske og behov for specifikke rapporter, kan du få dine egne custom lavet rapporter.

Korrekt rapportering

I Jublo er der 2 typer rapporter: Den ene type er vores standardrapporter som viser, hvor mange sager der er i gang, hvor mange tilbud der er sendt, hvor mange er accepteret og afvist. Den anden type rapporter er vore PowerBI. Rapporter er for mange en religion, vi har derfor udviklet PowerBI rapporter, hvor vi kan lave skræddersyede rapporter til netop dig og din virksomhed. Vi kan trække alle tal på kryds og tværs og lave rapporterne, præcis som du ønsker dem.

Hvad betyder det for dig?

Det er vigtigt, at du kan måle på de rigtige tal, for at du kan holde overblikket over dine sager og tilbud. Ser du på forkerte tal, kan du kun tage forkerte beslutninger.

Hvor mange tilbud sender du og hvor mange bliver accepteret? De tilbud der bliver accepteret, hvor kommer de fra? og meget mere.

Jublo PowerBI rapporter

Med Jublo PowerBI rapporter kan vi lave helt specifikke rapporter til dig. Det kunne f.eks være hastighed, altså hvor lang tid går der fra en henvendelse kommer ind, til tilbuddet er sendt og accepteret? Hvilke af dine tilbudsfolk leverer bedst? Alt dette og meget mere kan vi lave med vores PowerBI rapporter. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.