Kommunikation

Kommunikation

Jublo kommunikation er grundmodulet i Jublo. Med kommunikation aktiveret, kan du sende SMS og e-mail til dine kunder. Det kan være “tak for din ordre”, “vi ses på tirsdag” eller det kan være tilbud eller opfølgning på disse.

Har du udvidet kommunikation, kan du lave flere beskedsæt, så du kan tilrette f.eks. beskeder efter kundetyper og meget mere.

Jublo kommunikation er grundmodulet i Jublo

Med Jublo kommunikation kan du sende beskeder til dine kunder om, hvad I har aftalt. Dertil kan I udveksle billeder og plantegninger, som altid er tilgængelige for alle parter hele vejen gennem opgaven.

Hvad betyder det for dig?

Når du sikrer dig, at dine kunder er godt informeret, skaber du en fantastisk gennemsigtighed. Ingen er i tvivl om, hvad der er aftalt, og samtidig gør du dig selv tilgængelig for kunden. I Jublo har vi nemlig den holdning, at tilgængelighed er vigtigere end pris.

Det betyder også helt konkret, at langt færre aftaler bliver glemt, når du forud for aftalen kan sende en automatiseret reminder afsted til kunden.

Systemet sender selv disse beskeder ud til kunden, hver gang der aftales ændringer i deres sag.

Ved at følge et link i SMS-beskeden, kan kunden følge sagen: lige fra opstart af opgaven til opgaven er afsluttet.

Hvad betyder det for dine kunder?

Dine kunder er altid informeret. De kan selv sende al dokumentation til dig, de kan stille dig spørgsmål, når de har tid, og du kan svare, når du har tid. Alle har et komplet overblik over kommunikationsdialogen hele vejen gennem opgaven.

Dine kunder modtager en tilsvarende service-SMS fra dig, som de kender fra bookinger af bord på en restaurant eller hos frisøren. Det skaber tryghed hos kunden, at de bliver mindet om, at du kommer og udfører den bestilte opgave.

Kunden har samtidig mulighed for løbende at stille spørgsmål, eller komme med kommentarer til opgaven.

Funktioner

Her kan du se alle funktionerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.